Monday, December 17, 2012

Shaklee untuk Ibu Bekerja
Working Mommies! Semua maklum jadual harian bekerja dan menguruskan rumah tangga amat padat. Seawal jam 4am sehingga 1am sentiasa penuh dengan tugasan. 

Rasa penat dan stress mudah sangat menyerang. Dan mungkin membawa kesan negatif kepada diri sendiri dan keluarga (moody, hangin dengan anak anak, merajuk dgn suami etc. .).


Selain kita saban hari beristighfar dan sabar, apa kata kita cuba amalkan cara pemakanan sihat bagi menyokong aktiviti dan emosi harian kita. 

SHAKLEE MEMBANTU ANDA MENJADI GREAT SUPER MOMMIES!


Bagi saya, saya gemar amalkan produk Shaklee. Selain mampu membekalkan zat dan mineral yang terbaik, ia juga mampu mengekalkan kestabilan emosi pada tahap yang baik.ESP : memberi saya tenaga di awal pagi menyediakan keperluan keluarga sementara masih tiada sarapan.
Vitalea : membantu memenuhi keperluan vitamin dan nutrien harian disamping boost tenaga di pejabat.

B Complex : memastikan otal dan sistem saraf yang cergas untuk menghadapi tugasan dan situasi emosi persekitaran. Menjadikan saya lebih tenang dan tidak mudab emosi. Anak anak pun happy ibunya dah kurang emo bila pulang petang dari pejabat.

Vitamin E : membantu saya menjaga penampilan dan membantu mengekalkan kegebuan kulit. 1 biji sebelum tidur setiap malam dan masker Vita E seminggu sekali sudah cukup. Vita E juga adalah antioksidan terbaik dan membantu saya terhindar dari kerosakan sel.

Huh. . Banyak lagi kebaikan Shaklee. Tak larat nak tulis dah. PM aje saya kalau nak tahu lebih lanjut. Hehe?Untuk mendapatkan PROPOSAL PRODUK Shaklee bersesuaian bajet anda, boleh hubungi saya melalui: email foxnike@gmail.com SMS/WhatsApp ke 012-6030800 / 0123252171 Facebook id : Marsyithah Khidzir

No comments:

Post a Comment