Monday, December 3, 2012

Bagaimana memilih produk kolagen terbaik ?Bagaimana memilih produk kolagen terbaik ?


Kolagen adalah sejenis protein yang bertanggungjawab bagi memastikan kulit kelihatan tegang dan lembut dan ianya akan merosot bergantung pada usia. Dengan tambahan usia, kehilangan kolagen akan mengakibatkan kulit longgar dan berkedut.

Kini, terdapat banyak jenis dan jenama kolagen di pasaran bagi membantu masalah kehilangan kolagen dan boleh digunakan tidak kira usia. Namun, tidak semua produk kolagen adalah sama. Anda boleh mengenalpasti jenis kolagen terbaik untuk anda dengan mengkaji jenis, kandungan dan dari mana sumbernya diperolehi.

Terdapat banyak jenis kolagen berada di pasaran. Contohnya, ramai selebriti menggunakan kaedah suntikan kolagen di bawah kulit bagi mengisi kulit yang berkedut dan longgar. Kaedah suntikan ini biasanya mahal dan hanya mampu diperolehi oleh mereka yang berada sahaja. Alternatif kepada kaedah suntikan yang mahal, ramai pengguna beralih kepada kolagen berbentuk krim yang mana perlu di sapu secara urutan pada permukaan kulit. Biasanya kolagen krim adalah kolagen yang paling mudah boleh didapati dan paling murah. Tetapi..TIDAK SEMUA YANG MURAH DAPAT MEMBERIKAN HASIL.

Kebanyakan orang menganggap dengan membeli produk mengandungi kolagen sahaja pengguna akan mendapat khasiat kolagen sepenuhnya. Tapi kebenarannya adalah tidak sama sekali. Apabila membeli kolagen krim, tidak kesemua kolagen dapat diserap secara efektif dengan hanya menyapu secara urutan ke atas permukaan kulit. Bentuk protein kolagen yang terlalu besar tidak dapat diserap secara terus dengan urutan di kulit sahaja. Oleh itu, adalah lebih baik jika anda memilih untuk mendapatkan produk yang boleh mambantu badan menghasilkan kolagen nya sendiri seperti supplement Vitamin C yang mana memang terbukti mampu membantu badan menghasilkam kolagen secara semulajadi dari dalam badan.

Daripada anda terus ke kedai ubat atau farmasi untuk membeli produk kolagen yang paling murah, apa kata usaha sedikit dengan membuat kajian sebelum membeli. Jangan hanya bergantung pada harga sebagai penanda aras kualiti, tapi ketahui juga jenis krim atau supplement yang terbaik untuk diri anda. Silalah baca online review yang ada di internet. Kini maklumat senang diperolehi. Hanya di hujung jari sahaja. Apa salah usaha lebih untuk dapatkan yang terbaik untuk diri kita kan ?

SHAKLEE COLLAGEN POWDER
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

* Berat molekul diukur dalam unit Dalton

PROMOSI DISEMBER : Shaklee Collagen Powder (harga huru hara)
TESTIMONI PENNGUNA SHAKLEE COLLAGEN POWDER

 

 

Untuk mendapatkan PROPOSAL PRODUK Shaklee bersesuaian bajet anda, boleh hubungi saya melalui: email foxnike@gmail.com SMS/WhatsApp ke 012-6030800 / 0123252171 Facebook id : Marsyithah Khidzir

No comments:

Post a Comment