Monday, February 22, 2016

Shaklee Hold Jualan Chewable Vitamin C (100mg) bermula 1 Mac 2016

Hah..Hah... semalam baru dapat announcement dari Shaklee pasal derang nak stop jualan Shaklee Chewable Vitamin C (Vitamin C kanak-kanak) pasal nak ganti dengan stock paling latest.

Stock yang ada ni tarikh tamat tempoh dia on Mei 2016. Bagi saya ok je order dan simpan untuk kami guna sendiri. Tapi kalau customer yang order, saya akan inform lebih awal berkenaan tarikh luput yang singkat.

Logiknya 1 botol vitamin ni boleh dihabiskan dalam masa 1-2 bulan je. Tapi masih ada ramai customer jenias culas nak makan vitamin. Beli harini, minggu pertama makan setiap hari ikut jadual, masuk minggu kedua makan bila rajin. dan minggu seterusnya ada yang sampai lupa nak makan pulak katanya. So macam manalah vitamin tu nak habis on time. Dan jangan pelik kalau tak rasa efek supplement ni kalau jenis culas makan dan tak berjadual.

So... nak dijadikan cerita, saya just beli stock untuk kegunaan sendiri dan orderkan sekali untuk downline yang memang consume Vitamin C Chewable nih. Saya tak simpan stock untuk jual disebabkan tak mau ada customer rasa teraniaya bila dapat supplement yang hampir tarikh luput (err.. bulan Mei  lagi 3 bulan, rasanya takde masalah. heheh..) .

Biasalahlah.. kita kena jaga hati customer. Apa saja info kena lah share. So customer takkan rasa terabai atau tertipu (saya tak berani tipu !! )



Hubungi saya segera :
Fb : Marsyithah Khidzir
Email : foxnike@gmail.com
SMS/WhatsApp/Telegram : 012-3252171

No comments:

Post a Comment