Friday, February 12, 2016

Saya juga agen Dexandra Perfume

Alhamdulillah....
Selain business Shaklee, saya juga dah jadi agent Dexandra Perfume.

Mula-mula nak jual tu sangatlah tak reti pasal perfume nih. Masa daftar agent, saya diam je bulan pertama sebab nak ambil ilmu dari rakan rakan group agent jugak. Alhamdulillah derang tak lokek ilmu.

So skarang ni saya dah mula ambil order online. Boleh pos atau COD sekitar Putrajaya dan Cyberjaya (free delivery yer sekitar kawasan COD). Syukur walau tak banyak, setiap hari ada yang order.

Most customer biasanya suka order 2 botol terus yang 35ml tu. Kenapa ? Sebab boleh JIMAT !

Harga Dexandra Perfume yang saya jual:
1 botol 35ml = RM65.00 ( exclude postage)
2 botol 35ml = RM120.00 (exclude postage).

So kalau beli 2 botol terus, boleh jimat RM5 untuk setiap botol. Sape takmau jimat kan ?

Antara bauan yang available :

Perempuan
***********
Bright Crystal
Be Delicous
Bond
Bombshell
Coco Mademoiselle
Chloe
Chloe Love Story
Daisy Marc Jacobs
Dior Addict 2
Fresh Blossoms
Forbidden Rose
Gucci Flora
Hypnose
Hugo Boss Women
Issey Miyake
JDore
Marry Me
Ma Vie
Moon Sparkle
Miracle
Midnight Rose
Midnight Fantasy
My Burberry
Modern Muse
Our Moment
Narciso Her
Purr by Katy Perry
Rose Essential
Signorina
Still by JLO
Untold
212 VIP Women

Lelaki
**********
Eternity
Eros Man
Sexy Man
212 VIP Men
Hugo Boss Bottle
Starwalker
polo red
polo black
ysl lhomme sport
Dunhill Blue

Selain yang tersenarai, in sya Allah akan ada penambahan. Customer just bagitau aje nak brand apa, saya akan usahakan cari (kalau ada laaa...). Tapi setakat ni Alhamdulillah.. most brand yang customer nak semuanya ada. Tapi ada jugak yang out of stock sebab terlampau ramai yang beli. Hehehe..

So.. sape minat nak dapatkan perfume murah tapi bau brand international boleh la try Dexandra Inspired Perfume ni. Ianya EDP, meaning baunya tahan lama dan lebih lama dari cologne tau. Biasa memang tahan sampai 8 jam. Pakai pagi, malam pun boleh bau lagi.

Jap.. kita layan gambar perfume Dexandra dulu. Kalai nak order jangan segan wasap 0123252171 yer. Kita borak borak n terus order. :-)

No comments:

Post a Comment