Thursday, October 30, 2014

Sarapan Segera untuk kanak-kanak dan seisi keluarga. Shaklee Mealshake


Biasa tak... setiap pagi kita sangat sibuk sehingga lupa sarapan..terutama sarapan untuk anak-anak kita ? Sudahnya anak ke sekolah, tadika, taska tak sempat sarapan atau hanya makan bijirin saja dalam kereta... berkhasiatkan ? Cukupkah tenaga bertahan sehingga tengahari ?

Sejak saya terlibat dengan produk Shaklee ni, berbagai-bagai masalah kesihatan saya dengar. Bukan saja masalah kesihatan, masalah kurang fokus anak-anak, anak-anak selalu letih,  dan macam-macam lagi.  Bagaimana ya ?

Anak-anak kurang sihat dan hilang daya tumpuan berpunca dari pemakanan yang tidak seimbang.

Shaklee Mealshake adalah salah satu produk Shaklee yang sesuai untuk kanak-kanak. Dengan 100% kandungan bahan semulajadi dan organik. Diyakini dan 100% dijamin selamat. Tiada salah untuk kita mencubanya untuk kesihatan anak-anak kita.

Apa rasanya ? Hmm.. pernah makan aiskrim Vanilla ? Yup... itulah rasanya. Sebiji sbijan..manis-manis wangi Vanilla. Sedap.... tambah lagi kalau dicampur dengan susu segar atau buat fruit smooties. Ohsem!! In sya Allah anak-anak pasti menggemarinya.Shaklee Mealshake sangat sesuai untuk dijadikan sarapan segera anak-anak setiap hari. Terutama hari-hari persekolahan yang mana kita mungkin tak sempat untuk menyediakan sarapan lengkap untuk mereka. Dengan Shaklee Mealshake, hanya segelas penuh, mampu memberikan vitamin, nutrient dan protein untuk bekalan tenaga mereka siang hari untuk beraktiviti di luar rumah.Kelebihan Shaklee Mealshake:

  • Tinggi Kandungan Protein Tenusu. Bancuhan 1 hidangan makan Mealshake bersama dengan susu segar mampu membekalkan kira-kira 15 gram protein. Kandungan protein dalam Mealshake juga bersumber dari susu rendah lemak. SO.... tak perlu risau kandungan lemak yang berlebihan.
  • 100% Bahan Semulajadi. Keseluruhan produk  Shaklee adalah dari sumber semulajadi, termasuk juga Mealshake. Bahan semula jadi yang digunakan oleh Shaklee adalah yang terbaik dan organik. Setiap bahan yang akan digunakan dalam penghasilan produk perlu menepati piawaian yang telah ditentukan oleh Shaklee. Setiap vitamin dan mineral yang terkandung di dalam Mealshake adalah semulajadi dan bukan vitamin sintetik! 


WAJIB CUBA Shaklee Mealshake! 
Kenapa ?

  • Kerana ia adalah pilihan bagi ibu bapa yang bijak. 
  • Sarapan segera anak-anak di awal pagi. Tingkatkan kecergasan dan fokus anak-anak setiap mula hari persekolahan.
  • Lebih bekalan protein untuk tumbesaran badan.
  • Meningkatkan immuniti badan dari jangkitan penyakit atau bantu badan sembuh lebih cepat dari sebarang jangkitan penyakit.Hubungi saya segera :
Fb : Marsyithah Khidzir
Email : foxnike@gmail.com
SMS/WhatsApp/Telegram : 012-3252171

No comments:

Post a Comment