Wednesday, August 20, 2014

Mesin Air Tapis Tercemar ?

Ramai suka beli air dari mesin air. Dengan harga yg murah, dianggap dah dapat minum air bersih. Tapi sangat terkejut bila ada yang mendakwa air dari mesin tapisan air ini tercemar dan tidak selamat untuk diminum.

mesin air risiko minum air tercemar
Shaklee juga mempunyai penapis air yang sangat praktikal, iaitu Get Clean® Water Pitcher.
Kepada anda yang masih tercari-cari penapis air terbaik dan yang paling praktikal, mari lihat kelebihan yang terdapat pada penapis air ini.
Water-Pitcher-Frame-tn
Get Clean® Water Pitcher berbentuk jug atau kendi, yang boleh diletakkan terus di atas meja tetamu, sambil ia menapis air paip.
Ia mudah alih dan ringan, jelas persepsi awal menunjukkan suatu kualiti yang sangat mementingkan aspek kebersihan. Menarik bukan?
***Ciri-Ciri Penapis Air Terbaik***
Jom kita lihat apa keistimewaan penapis air Get Clean® Water Pitcher ini, mengapa ia penapis air terbaik.
1. Mudah Alih : Satu-satunya penapis air yang boleh di bawa ke mana-mana sahaja, tidak memerlukan plug atau wayar penyambung kepada paip.
Anda tidak perlu mengalihkan perkakasan dapur sedia ada semata-mata untuk meletakkan penapis air.
2. Mesra Pengguna : Get Clean® Water Pitcher mempunyai sistem notifikasi mudah yang memberitahu pengguna bila penuras perlu diganti.
Penggantian penuras boleh dibuat sendiri dengan sangat mudah, tanpa perlukan kepakaran, tak perlu panggil tukang servis, dan hanya menggunakan tenaga yang sangat minimum.
3. Mesra Alam : Sistem penuras jug air ini terdiri daripada satu unit penuras sahaja, iaitu blok karbon isian semula yang pertama di dunia yang diperbuat daripada arang tempurung kelapa.
Blok karbon berfungsi mengurangkan timbunan sisa dan sangat tahan lasak. Ia memberi kesan yang baik terhadap alam sekitar.
4. Menjimatkan : Get Clean® Water Pitcher menghasilkan lebih banyak air bersih pada setiap masa.
303 liter (80 gelen) daripada setiap kitaran hidup penuras, iaitu dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain.
5. Selamat & Semulajadi : Get Clean® Water Pitcher dapat menyingkirkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan banyak bendasing lain, di samping mengekalkan kandungan mineral air.
Ia disahkan berupaya mengurangkan klorin. Bahan sampingan klorin boleh memberi ancaman kepada kesihatan tubuh badan.
testi water pitcher2
6. Pengiktirafan : Get Clean® Water Pitcher diiktiraf oleh Persatuan Kualiti air (Water Quality Association (WQA) sebagai dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain dengan berkesan.
getcleanwaterpitcher_zps3a5fbf73
***Berapa Harganya?***
Get Clean® Water Pitcher berharga RM460 sahaja!
Hubungi saya untuk harga istimewa (mur..mur saja…), mahupun untuk sebarang pertanyaan, konsultasi & khidmat nasihat PERCUMA berkenaan penapis air terbaik ini.
Hubungi saya segera :
Fb : Marsyithah Khidzir
Email : foxnike@gmail.com
SMS/WhatsApp/Telegram : 012-3252171

No comments:

Post a Comment