Wednesday, March 5, 2014

Promosi Buy 6 Free 1 ESP Kembali! (Mac 2014)

Sempena Mac 2014, Shaklee menawarkan pakej promosi Beli 6 Percuma 1 Shaklee ESP.Apa itu ESP ?
ESP atau Energized Soy Protein adalah minuman protein soya yang berkualiti tinggi. ESP boleh dibancuh dengan air masak, dibancuh bersama minuman kegemaran yang tidak berkaffein atau dicampur dengan susu dan buah buahan untuk dijadikan jus.

Harga ?
Harga ESP bagi Semenanjung ialah RM150. Manakala bagi Sabah dan Sarawak ialah RM155.
(Sila hubungi saya untuk mendapatkan harga istimewa).

Siapa yang memerlukan ESP ?

Sesuai untuk semua lapisan Lelaki dan Wanita:

  • Individu yang sentiasa sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas sepanjang hari.Sebagai energy booster jika diambil pada waktu pagi,
  • Individu yang ingin menguruskan badan: Amalkan minumam ESP dengan campuran minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama.Tidak perlu lagi sarapan yang berat.
  • Ibu-ibu yang menyusu anak: Kehadiran protein membantu memperbanyakkan, memkatkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.
  • Pesakit kencing manis (diabetes): ESP mempunyai indeks glisemik yang rendah. Indeks GI yang rendah mampu melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.
  • Individu yang mementingkan penjagaan kulit: Membantu memudar dan menghilangkan parut jerawat (terutama parut-parut hitam akibat jerawat), menjadikan kulit mulus, gebu dan berseri.
  • Individu yang dalam proses penyembuhan selepas pembedahan atau bersalin. Kandungan protein membekalkan tenaga dan juga membantu proses penyembuhan lebih cepat dengan menggalakkan proses penggantian sel.

DAN banyak lagi kebaikan Shaklee ESP yang lain.
 
Individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein sahaja yang tidak digalakkan mengambil ESP.

Untuk maklumat lanjut berkenaan ESP dan kepentingan protein pada badan, boleh klik DI SINI.
Hubungi saya segera :
Fb : Marsyithah Khidzir
Email : foxnike@gmail.com
SMS/WhatsApp/Telegram : 012-3252171

No comments:

Post a Comment