Saturday, November 30, 2013

MLM JUAL HARAPAN ?

Syukur... lega rasanya bulan November saya berjaya lahirkan Leader yang sudah mampu membimbing group kecilnya sendiri. Sudah mampu bergerak sendiri dan lebih maju. Seronoknya rasa macam anak kecil dah mula pandai berjalan!

Ramai ingat MLM Shaklee ni hanya goyang kaki saja. Kumpul seramai ahli, dan tunggu duit masuk berguling guling. Tapi tanggapan sebenarnya sangat silap.

Setiap ahli yang berdaftar diberikan pilihan sama ada ingin menjadi ahli biasa dan hanya gunakan keahlian untuk harga jimat, atau menjadi ahli untuk business.
Bagi yang serius ingin business, bimbingan, tips dan sokongan akan diberikan. Proses mendidik hati juga sangat ditekankan. Heee.. biasalah, bila disebut MLM, ramai yang mencemuh. Dari situ ramai beginner yang give up. Sudahnya malu untuk memulakan langkah permulaan dan akhirnya terkubur begitu saja.
Kerana itu, saya sangat tekankan proses mendidik hati. Katakan pada mereka MLM Shaklee hanya jual barang penjagaan kesihatan. BUKAN JUAL HARAPAN. Bagaimana boleh maju dengan hanya menjual produk kesihatan ? Dengan sharing maklumat produk dengan niat untuk memberikan kesihatan lebih baik kepada semua golongan. Dan juga lain lain tips  dan bimbingan istimewa dari group tertutup kami.

Kami tidak janjikan income puluhan ribu dalam sebulan. Tapi jika anda sabar dan cekal berusaha, sudah pasti lebih dari itu anda mampu dapat. Itulah pengalam saya, dan saya tidak segan ingin berkongsinya dengan mereka yang berminat. Yang nyata, tiada paksaan  untuk berniaga dalam Shaklee. Semuanya atas kerelaan dan kehendak diri sendiri.

Salam Ahad (1 Disember 2013)

Untuk mendapatkan PROPOSAL PRODUK Shaklee bersesuaian bajet anda, boleh hubungi saya melalui: email foxnike@gmail.com SMS/WhatsApp ke 0123252171 Facebook id : Marsyithah Khidzir

#kttShaklee #kelabBloggerJutawan #shaklee

No comments:

Post a Comment