Wednesday, October 23, 2013

Kesihatan Tulang dengan Ostematrix


Ramai orang cakap, minumlah susu untuk kesihatan tulang. Makanlah Kalsium banyak-banyak nanti cepat tinggi. Walau setinggi mana pun anda, jika kesihatan tulang tidak dijaga, risiko kerosakan tulang akibat kemalangan kecil atau berat masih  tinggi. Ini kerana mungkin anda mengalami masalah tulang yang kurang padat.


Kalsium sahaja adalah tidak cukup. Kerana itu Shaklee secara ekslusifnya telah menghasilkan Ostematrix bagi membolehkan Kalsium tersedia bersama campuran Vitamin D, Magnesium, Zinc, Copper, Manganese dan Boron untuk mengekalkan tulang yang sihat dan kuat. Kenapa Ostematrix terlalu khusus ?
  • Kombinasi 3 sumber kalsium terbaik, iaitu : Calcium Carbonate ( highly concentrated), Calcium Citrate (highly absorbable) dan Calcium Phosphate (sumber 2 mineral penting untuk penyerapan kalsium)
  • Vitamin D sangat membantu dalam penyerapan kalsium
  • Nutrient lain yang bertindak sebagai penyatu (binder) membolehkan kalsium bersatu untuk membina kekutan tulang.

Sekarang kita dah faham kenapa tak cukup setakat Kalsium sahaja kan.  Jom explore apa kelebihan Ostematrix Shaklee ni. Kenapa ia lebih baik dari jenama lain (Shaklee Difference)
  • 1,000 mg (100% DV) elemen Kalsium yang lebih concentrated  dari sumber semulajadi. Penyerapan lebih baik.
  • 400 mg (100% DV) Magnesium untuk membantu penyerapan kalsium oleh tulang dan menguatkan tulang.
  • 400 IU (100% DV) Vitamin D untuk menggalakkan penyerapan kalsium.
  • Penyerapan telah terbukti secara klinikal di mana dengan 2 biji kalsium mampu meningkatkan kandungan kalsium dalam aliran darah sehingga jangkamasa 12 jam.
  • Kandungan Calcium Citrate mampu menghalang sembelit yang berpunca dari sumber kalsium lain.
  • Tablet Ostematrix adalah senang ditelan kerana telah disalut.

Selain membantu membina tulang dan gigi yang sihat dan kuat, kandungan nutrient dalam Ostematrix juga :
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal.
  • Membantu pengecutan otot dan transmisi saraf.
  • Membantu mengurangkan simpton PMS seperti kekembungan, angin, cramp, water retention, ketidak selesaan dan mood yang tidak menentu.
  • Berkesan membantu tidur yang lebih lena.

Rujukan:
Drugs.com: Calcium Citrate
* Calcium and vitamin D: Important at every age. National Institutes of Health. http://www.niams.nih.gov/Health_Info/Bone/Bone_Health/Nutrition/default.asp. Accessed July 16, 2012.


Untuk mendapatkan PROPOSAL PRODUK Shaklee bersesuaian bajet anda, boleh hubungi saya melalui: email foxnike@gmail.com SMS/WhatsApp ke 0123252171 Facebook id : Marsyithah Khidzir

Tuesday, October 8, 2013

Join List Order Shaklee Collagen Powder harga promosi.

http://3.bp.blogspot.com/-76_WeFhh8ec/UUk1wcmA7SI/AAAAAAAABKQ/EazJX2p96f0/s1600/fungsi+kolagen.png
Sempena Promo Shaklee Collagen Powder sepanjang Oktiber 2013 sahaja.. saya akan buka list kepada sesiapa yang nak join list order Buy 6 Free1 dengan harga lebih rendah. Cukup 7 kotak saya akan proceed order dan uruskan penghantaran.

SHAKLEE COLAGEN POWDER
Harga Retail : RM298.00
Harga Promosi join list order : RM 215.00 / sekotak (yes you may bargain for lower price from me)

Kalau beli lebih... akan dapat lebih penjimatan.

so.. apa tunggu lagi, Wassap saya cepat cepat.

Syarat: sape bayar dulu, nama dia akan akan naik dulu dalam list untuk dapat awal Shaklee Collagen Powder.
Tertakluk pada list. Lengkap 7 kotak order, saya akan terus proceed order.

Untuk mendapatkan PROPOSAL PRODUK Shaklee bersesuaian bajet anda, boleh hubungi saya melalui: email foxnike@gmail.com SMS/WhatsApp ke 0123252171 Facebook id : Marsyithah Khidzir

Keistimewaan Shaklee

Falsafah Produk Shaklee
Produk yang telah dipercayai lebih 50 tahun generasi demi generasi.
Terbukti SELAMAT dan BERKESAN.

Misi Shaklee adalah memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja.
Setiap produk yang dikeluarkan telah dicipta untuk memperbaiki taraf kesihatan anda tanpa kompromo dan tidak merosakkan alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan 3 perkara: 
Sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI. 

SENTIASA SELAMAT
  • Menjamin keselamatan tanpa syarat.
  • Bersumberkan bahan semulajadi.
  • menjalankan lebih 350 kajian ke atas setiap ramuan baru
  • meneruskan kajian ke atas lebih 80,000 ujian berkualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan dan perlindungan bagi setiap satu produk.
Shaklee Menjamin Keselamatan Tanpa Tandingan:
Beberapa senarai TIDAK Shaklee:
  • TIDAK Mengandungi Paraben
  • TIDAK Mengandungi Triklosan
  • TIDAK Mengandungi Phthalates
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
  • TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
  • TIDAK Mengandungi Glikol
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
  • TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
  • TIDAK Mengandungi Ammonia
  • TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
  • TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
  • TIDAK Mengandungi Formaldehyde
  • TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
  • TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
  • TIDAK Mengandungi Toulene
  • TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
  • TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
  • TIDAK Mengandungi Pewarna
  • TIDAK Mengandungi Lemak Trans
  • TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
  • TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang

SENTIASA BERKESAN
  • Kami Menjamin Tahap Keberkesanan Yang Efektif
  • Sebelum sebarang produk Shaklee menjadi milik anda, Shaklee telah bekerja keras untuk memastikan ianya terbukti dan apa yang dikatakan adalah benar.

Kami Menjamin Tahap Keberkesanan Yang Hebat
  • $300 juta USD telah dilaburkan di dalam kajian, pembangunan produk dan ujikaji
  • Terdapat lebih daripada 100 bahan rujukan saintifik, 90 daripadanya dicetak di dalam jurnal bagi rujukan pihak ketiga
  • 7 daripada 25 Pengembara Handal di dalam buku Time Life of All Time telah diperkasa oleh Shaklee
  • Produk Shaklee telah memperkasa Pengembara bertaraf Elit Dunia, Will Steger dalam 4
    Ekpedisi Artik Antarabangsa
  • 54 pingat emas Olimpik dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh Shaklee
  • Shaklee juga memperkasa atlit termasuk kumpulan peluncur ais, acara pentatelon Eli
    Bremer, Darin Shapiro, peluncur air Michelle Simpson, perenang Carly Piper, pemain Golf
    LPGA Reilley Rankin dan pemain softball Jessica Mendoza yang mana mereka mengambil
    produk Shaklee secara harian untuk prestasi yang optimum.

SENTIASA MESRA ALAM
  • Shaklee Menjadi Peneraju dan Contoh dalam Memulihara Alam Sekitar
  • Kami merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral™ di mana kami telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar.
  • Shaklee telah menanam hampir 800,000 pokok bagi kempen A Million Trees. A Million DreamsTM dengan kerjasama pemegang The Green Belt Movement yang diasaskan pada tahun 2004 dan pemenang Nobel Peace Laureate Dr. Wangari Maathai
  • Pada tahun lepas sahaja, Shaklee telah berjaya:
    • Mengitar semula lebih 1,000,000 pauns kertas kadbod
    • Menghapuskan 10,200,000 pauns sampah pembungkusan
    • Menghapuskan 23,000,000 pauns gas rumah hijau
  • Shaklee merupakan penerima anugerah alam sekitar yang berprestij bagi anugerah-anugerah berikut:
    • 2008: Anugerah Stevie bagi Program Tanggungjawab Korporat Terhadap Alam Sekitar Terbaik
    • 2007: Anugerah Rekabentuk Organisasi Hijau Global Amerika
    • 2003: Anugerah Kecemerlangan Alam Sekitar Kebangsaan daripada Persatuan Alam Sekitar Professional Kebangsaan
    • 2002: Anugerah Agensi Melindungi Alam Sekitar bagi Perlindungan Climate
    • 2001: Anugerah Kepimpinan Gabenor Ekonomi dan Alam Sekitar- Sijil Penghargaan
      daripada Agensi Perlindungan Alam Sekitar California

Untuk mendapatkan PROPOSAL PRODUK Shaklee bersesuaian bajet anda, boleh hubungi saya melalui: email foxnike@gmail.com SMS/WhatsApp ke 0123252171 Facebook id : Marsyithah Khidzir

Friday, October 4, 2013

Cadangan Set Bajet Shaklee dari Apelagibest.blogspot.com

SET BAJET SHAKLEE

Saya kerap menerima pertanyaan dan permintaan dari pelanggan untuk dicadangkan set bajet. Bagi memudahkan pelanggan membuat pilihan, di sini saya menyediakan beberapa cadangan set bajet mengikut populariti:

  1. Set Bajet Kurus : Lecithin + Alfalfa
  2. Set Bajet Menyusu : Alfalfa + ESP
  3. Set Bajet Kecantikan Kulit : Vita E + Vita C + B Complex
  4. Set Bajet Kesuburan : Isteri - GLA + Alfalfa + B Complex / Suami - Zinc + Vita E
  5. Set Bajet Kencing Manis : B Complex + GLA
  6. Set Bajet Darah Tinggi : Omega Guard + B Complex ATAU B Complex + Garlic
  7. Set Bajet Masalah Jantung : CoQ Health
  8. Set Bajet Ahli Sukan : Performance Drink + Vitalea + Ostematrix
  9. Set Bajet Kecerdasan Minda : Omega Guard (Kanak-kanak) . Omega + Lecithin (Dewasa)
  10. Set Bajet Berpantang : Vitalea + Zinc + B Complex
  11. Set Bajet Resdung : Alfalfa + Vita C
  12. Set Bajet Migrain : Ostematrix + B Complex
Adalah suka diingatkan set bajet ini hanyalah cadangan dari Shaklee Independent Distributor sahaja. Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, adalah sangat digalakkan mendapatkan konsultasi percuma dari Distributor (saya) bagi cadangan set lengkap dan jadual pemakanan yang bersesuaian dengan keperluan setiap individu yang mungkin berbeza.

Untuk mendapatkan PROPOSAL PRODUK Shaklee bersesuaian bajet anda, boleh hubungi saya melalui: email foxnike@gmail.com SMS/WhatsApp ke 0123252171 Facebook id : Marsyithah Khidzir