Wednesday, June 12, 2013

Shaklee untuk para Bapa, Daddy, Abi, Babah, Ayah.....

Assalamualaikum.

Sempena Hari Bapa yang akan datang, hari ini timbul idea untuk berkongsi ilmu berkenaan keperluan supplement buat Si Bapa yang kuat bekerja siang dan malam demi keluarga tercinta.Vitalea : Membekalkan keperluan multivitamin kepada badan. Badan lebih bertenaga sepanjang hari.

B Complex : Membantu badan hasilkan tenaga dari makanan yang dimakan. Juga membantu stabilkan mood dan emosi. Jadi takdelah cepat stress dan marah marah di tempat kerja. :D


Vita E : Vitamin E membantu memberi perlindungan dari radikal bebas yang mungkin mengakibatkan kerosakan sel. Serta membantu peredaran darah dengan lebih berkesan ke seluruh badan.

CoQ10 : Menjaga kesihatan jantung. Tahu kah anda, serangan jantung adalah penyebab kematian yang biasa berlaku di kalangan masyarakat kita ? hui... sayangilah diri dengan memelihara kesihatan jantung anda.

Untuk mendapatkan PROPOSAL PRODUK Shaklee bersesuaian bajet anda, boleh hubungi saya melalui: email foxnike@gmail.com SMS/WhatsApp ke 0123252171 Facebook id : Marsyithah Khidzir

No comments:

Post a Comment