Tuesday, June 18, 2013

Kelebihan Online Business bersama Shaklee

 Apa Kelebihan Business Online bersama Shaklee ? (sumber : http://www.mamafaiz.com)

 1. Hanya luangkan masa 2-3 jam sehari di Internet. Sesuai bagi mereka yang ingin memulakannya secara part-time. Dah jadi WAHM nanti boleh lah nak mengadap 24 jam pun. :D
 2. Tidak perlu invest untuk set up kedai fizikal. Tiada kos renovation atau hiasan di kedai. Semuanya di alam maya Internet. Kos untuk buat blog atau website pun dah free sekarang kan. Free tutorial pun banyak.
 3. Tak perlu bersiap setiap pagi nak pegi kerja. pakai baju kelawar pun boleh layan meniaga online Shaklee nih. hehehe.... 
 4. Kelas bimbingan juga boleh join secara online je. Tak perlu bersiap nak gi kelas atau bayar yuran bimbingan. Pakai kain batik sambil meniarap kat rumah pun boleh join kelas di FB dan Website. Khidmat nasihat pun boleh pakai WhatsApps je.
 5. Berpeluh-peluh tunggu customer di kedai ? uh... semestinya tidak. boleh duk rumah atau ofis dengan kipas/aircond yang nyaman sambil melayan pertanyaan pelanggan. Hati pun senang.
 6. Bonus setiap bulan akan lebih bertambah selari dengan usaha anda. Takde maknanya nak untung kalau takde usaha. Siapa sangka bonus bulan pertama hanya 2 angka boleh meningkat sehingga 3,4, 5 angka atau lebih? Sudah ramai leader di group kami berjaya capai incom 2, 3 kali ganda dari gaji berjawatan professional. Anda juga tidak mustahil mampu mencapainya. Yakin dengan kemampuan anda pasti anda mampu dapat increment 20% untuk setiap  bulan. Setiap bulan ye..bukan setiap tahun.
 7. Kedai online tak pernah tutup. Beroperasi 24jam 7 hari seminggu. Sesiapa sahaja dan bila bila masa sahaja boleh dikunjungi pelanggan.
 8. Tak perlu susah-susah nak keluar pos barang. Semuanya di hujung jari. Melainkan anda memilih untuk pos sendiri barang. Shaklee tiada halangan.
 9. Berpeluang bertemu kenalan baru dan merapatkan ukhwah dengan warga Jutawan sari seluruh Malaysia.
 10. Berpeluang membuat kerja amal dan berkongsi saham akhirat.
 11. Dengan hasil usaha anda, anda mampu menolong lebih ramai orang lain yang ingin berjaya seperti anda. 
 12. Anak, suami dan ahli keluarga semuanya sentiasa ada di depan mata. Tak perlu lagi risau bagi mereka yang memilih untuk WAHM apabila mencapai kejayaan dengan Business Online Shaklee.
 13.  Anda Bos kepada Masa Anda Sendiri. Tiada siapa nak kejar atau marah-marah anda lagi.


Untuk mendapatkan PROPOSAL PRODUK Shaklee bersesuaian bajet anda, boleh hubungi saya melalui: email foxnike@gmail.com SMS/WhatsApp ke 0123252171 Facebook id : Marsyithah Khidzir

No comments:

Post a Comment