Thursday, October 25, 2012

Rahsia Mertua

Salam Aidiladha kepada semua.
Kali ini saya nak berkongsi rahsia kesihatan kedua dua mertua saya di Beserah, Pahang. Nah ini dia!
Sebakul supplements Shaklee atas counter dapur dan berderet deret botol kosong sebagai bukti mertua saya ni dah lama amalkan Shaklee. Mungkin hampir 10 tahun.

Setakat dari pemerhatian saya, kesihatan kedua dua mak dan ayah sangat bagus. Jarang juga nampak lesu dan tidak bermaya. Pada umur 60 an, mereka masih lagi mampu menguruskan kebun sayuran, berniaga nasi dagang dan kuih muih di pasar minggu, menyediakan tempahan juadah jamuan pelanggan (terutama di pagi raya. Sblm subuh dah kecoh di dapur) dan lain lain tugas tugas harian di rumah. Ahamdulillah, syukur atas nikmat kesihatan yang dikurniakan kepada mak dan ayah.

Even masa saya mula mula kawen dulu pun n mengandung, ayah lah telah memaksa saya minum ESP. Hehehe. . . Time tu blom rasa lagi penangan Shaklee, asyik nak ngelat je. :-D

Saya amat mengesyorkan kepada sesiapa sahaja untuk menghadiahkan produk Shaklee kepada ibu bapa mereka. Ye lah, kita anak anak duduk jauh di perantauan, at least 2, 3 bulan skali hantar supplements untuk ibu ayah di kampung tidak salah kan?

Mama saya di Kelantan pun saya supply Shaklee. ALHAMDULILLAH, lepas amalkan Omega Guard dan Joint Health Tablet, masalah sakit sendi dan lenguh lenguh badan dapat diselesaikan. Mama nak buat apa pun selesa, rasa ringan badan (ni mama saya cakap sendiri) dan beribadat pun dah tak sengal2 sendi (terutama rukuk n sujud).

So apa lagi tunggu, kalau berminat boleh contact saya foxnike@gmail.com segera untuk mendapatkan produk Shaklee yang berseauaian dengan keperluan ibu ayah anda.

No comments:

Post a Comment