Wednesday, April 1, 2009

BTN & Induksi

Huhu.. adeh... malasnye nak nulis. Pagi-pagi subuh gini, kan best kalau dapat tido... tapi nggak boleh... tetiap hari kene bangun as early as 5am utk bersiap gi opis nun kat Damansara. Nyampah...!! Bila la opis ni nak pindah saiber... sengal tol! Asyik tunda-tunda aje tarikh pindah. Walhal bangunan dah siap. Tapi smalam baru wat majlis serah kunci.

Smalam dpt surat dr JPA soh pegi BTN & Induksi Umum. Yang tang Induksi tu aku bleh aje gi, pasal dia wat kat INTAN KL. So, dari pencarian aku & pertanyaan tak formal kat org di sana, induksi ni bleh balik hari. Start kul 8 pagi, abes kul 5ptg. Kira aku takyah wat ape2 lah, just mcm biasa gi opis je.

Tapi yg BTN ni susah sket. Dha la tarikh hantar borang confirm hadir BTN 31 Mac. Aku terima surat tu dah 1 April. Tambah2 lak, surat tu bertarikh 23 Mac. Kiranya dah hampir 2 minggu surat tu tersadai kat HQ. So kira aku termissed BTN pun bukan sebab salah aku. Huahuahua..... Lagi satu, dah last minit nih, mana aku sempat nak setel hal jagaan Tasneem masa ketiadaan aku seminggu kat BTN nanti ? Tu menguatkan lagi reasons aku utk tak menyertai BTN kali ini. Aku dah hantar email kat urusetia kursus dah, jap agi nak cek kat opis ader tak reply dari derang. (fyi: aku dah banyak kali call derang, tapi takder org angkat tepon. dah tghari call, baru ada org angkat & bagitau yg derang outstesen. hampeh!!)

1 comment:

  1. apsal aku tak dipanggil ek? induksi ko tu bape hb?

    ReplyDelete